Πορταριά Ξενοδοχεία Πήλιο Αλθαία Πήλιο Πορταριά Ξενοδοχεία Πήλιο

English Language
Η πανέμορφη Πορταριά έχει εύκολη πρόσβαση και είναι η πύλη για τις βορειο-ανατολικές περιοχές του Πηλίου. Είναι ένα γραφικό ορεινό χωριό με παραδοσιακή πηλιορείτικη αρχιτεκτονική, που προσφέρει υπέροχη θέα στις γύρω περιοχές μέχρι τα γαλάζια νερά του Παγασητικού κόλπου. Στο κέντρο της Πορταριάς βρίσκεται το “Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Αλθαία”.

Καθώς βρίσκεται στο κέντρο του χωριού, προσφέρει πολλές παροχές στους επισκέπτες του που έχουν την ευκαιρία να περιηγηθούν στο χωριό και να απολαύσουν ποιοτική διαμονή με όλες τις ανέσεις όλο το χρόνο.

Το “Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Αλθαία” έχει διατηρήσει τον παραδοσιακό του χαρακτήρα και όλοι οι χώροι του είναι πολύ όμορφα διακοσμημένοι, αποπνέοντας αυθεντική πηλιορείτικη ατμόσφαιρα, που ταυτόχρονα είναι ζεστή και φιλόξενη.

Η άνεση και η απόλυτη απόλαυση των επισκεπτών μας, είναι ο πρωταρχικός μας στόχος, για αυτό και παρέχουμε άψογο σέρβις και πολλές παροχές που θα συμπληρώσουν με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας.

Κάθε ένα από τα δωμάτια του ξενοδοχείου, έχει διακοσμηθεί με ιδιαίτερη προσοχή, ώστε να αποπνέει μια νότα πολυτέλειας και ταυτόχρονα να προσφέρει άνεση και ζεστασιά.

Όλα τα δωμάτια διαθέτουν τζάκι και μπαλκόνι που προσφέρει υπέροχη θεά στη γύρω περιοχή. Επίσης το ξενοδοχείο προσφέρει στους επισκέπτες του, τη δυνατότητα για υδρομασάζ. Είμαστε σίγουροι ότι η διαμονή σας στα δωμάτια του θα σας ικανοποιήσει απόλυτα και θα συμπληρώσει με τον καλύτερο τρόπο τις διακοπές σας στην Πορταριά.

Για να δείτε τις παραπάνω φωτογραφίες μεγαλύτερες, απλά κάντε κλικ πάνω στη κάθε φωτογραφία.

Αν επιθυμείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παροχές και υπηρεσίες διαμονής που προσφέρει το “Παραδοσιακό Ξενοδοχείο Αλθαία”, μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Το πάντα ευγενικό προσωπικό του ξενοδοχείου είναι στη διάθεση σας σε ότι χρειάζεστε.

Πορταριά Ξενοδοχεία Πήλιο Αλθαία Πήλιο Πορταριά Ξενοδοχεία Πήλιο

Αρχική Σελίδα | Ξενοδοχείο Αλθαία | Cafe Bar | Πορταριά - Πήλιο | Επικοινωνία


ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ ΑΛΘΑΙΑ
Πορταριά - Πήλιο

Τηλ: ( + 30 ) 6942 444623

MH.T.E.: 0726K050A0159501


© 2007- GAP Web Design UK - Around Greece - Around Pelion - Visit Portaria